• Bosstraat 175, 3930 Hamont, Belgium

Distributie

Ophalen en leveren van goederen in de Benelux, het verzend gereed maken van colli vanuit ons magazijn (orderpicking & overslag), alsook ADR-vervoer behoren tot ons dienstenpakket. De lucht- en zeehavens zijn voor ons bekend terrein.

Onze binnenlandse vloot bestaat uit trekkers en motorwagens met Euro-V motoren. Deze distributiewagens beschikken over een laad-/losklep, waardoor het laden/lossen van kleine(re) zendingen snel en efficiënt afgehandeld kan worden. Om grotere volumes tot in de stadskernen te krijgen gebruiken wij City-trailers met draaiende assen – voorzien van laad-/losklep – met een laadvermogen van 22 ton. Hulpmiddelen voor een degelijke ladingszekering zoals spanriemen, hoekbeschermers, anti-slipmatten & dwarsbalken zijn voorhanden.

Mercedes Sprinters bieden de mogelijkheid om express-zendingen snel op bestemming te krijgen.

Onze distributiechauffeurs beschikken over de nodige kwalificaties m.b.t. ADR-vervoer en vakbekwaamheid. Door hun uitgebreide ervaring kennen zij ons nationaal wegennetwerk op hun duimpje. Flexibiliteit, initiatief en vlotheid zijn de meest essentiële eigenschappen op de dagelijkse distributietrafieken.

Buiten de gebruikelijke CMR-goederenverzekering bieden wij de mogelijkheid om waardevolle producten “All Risk” te verzekeren.