• Bosstraat 175, 3930 Hamont, Belgium

Internationaal transport

Op dagelijkse basis verzorgen wij vaste trajecten in West-Europa. Het vervoer tussen de belangrijkste zee- en luchthavens is één van onze specialiteiten.

Wij vervoeren volle vrachten (FTL) alsook deelpartijen (LTL) en kleine colli. Algemene handelsgoederen, voedingsmiddelen, medische producten en toestellen zijn enkele voorbeelden van de producten die wij vervoeren. Wij bieden oplossingen voor het vervoer van gevaarlijke goederen (ADR). Onze ADR veiligheidsadviseur is steeds beschikbaar voor deskundig advies. Onze ADR- opgeleide chauffeurs, in het bezit van de verplichte veiligheidsuitrusting, brengen uw ADR-colli veilig tot op hun bestemming.

Onze Belgische, Nederlandse en Duitse chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring in de sector.

Velen van hen hebben binnen onze onderneming een lange staat van dienst. Zij zijn voor ons het visitekaartje van de firma en dragen bij tot aangename contacten met onze klanten. Jaarlijks investeren wij in de nodige nascholingen met het oog op de vakbekwaamheid van onze chauffeurs.

Door de implementatie van boordcomputers in onze volledige vloot beschikken wij steeds over alle informatie m.b.t. locatie van de goederen, de rij- en rusturen van de chauffeurs en de ETA van de nog aan te leveren zendingen. De communicatie verloopt efficiënt d.m.v. SMS en/of GSM.

Buiten de gebruikelijke CMR-goederenverzekering bieden wij de mogelijkheid om waardevolle producten “All Risk” te verzekeren.