• Bosstraat 175, 3930 Hamont, Belgium

Warehouse

Ons magazijn is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig warehouse van 10.000 m². Moderne laad-/loskaden zorgen voor een snelle belading en/of lossing van de vrachtwagens.

Door de dubbelwandige isolatie van onze hallen zijn deze vorstvrij in de winter en koel in de zomer. Het magazijn is gedeeltelijk voorzien van gekeurde palletstellingen die een optimale benutting van de beschikbare oppervlakte mogelijk maken.Wij verzorgen de opslag van diverse producten, zoals algemene handelsgoederen, doe-het-zelf artikelen en voedingsmiddelen. Een intensief kwaliteitsbeleid, ondersteund en opgevolgd door gespecialiseerde firma’s, draagt bij tot een hoge kwaliteit. Orde en netheid zijn prioritair.

Opgeleide magazijnmedewerkers op het vlak van heftruck besturing en ladingszekering zorgen voor een kwalitatieve handling van uw producten. Tevens zorgen onze laadmeesters, samen met de chauffeurs, voor een goede, veilige stuwing en ladingszekering.

Een overzicht van onze warehouse-activiteiten:

  • Overslag
  • Langdurige opslag
  • Voorraadbeheer
  • Orderpicking & materials handling
  • Value added logistics

Met het oog op beveiliging en bewaking werken wij samen met een externe beveiligingsfirma. Controle van de toegangspunten alsook identiteitscontroles van aanwezige personen vormen een eerste preventie. Verder zijn onze bedrijfsgebouwen en -terreinen voorzien van sensoren en nachtverlichting die ongeoorloofde toegang snel registreren.

Openingsuren van ons warehouse: 6.00 u tot 19.00 u. Wagens van derden dienen zich aan te melden voor 16.00 u.