Hamofa Logistics - Distributie

DistributieDoeltreffend in elke schakel van de keten

Verzendingen gereed maken, ophalen, leveren, order picking, overslag… voor u zijn dit allicht belangrijke bijzaken, bij ons vormt het de kern van het takenpakket. Onze ervaring maakt dat we zelfs het meest precaire ADR vervoer, betrouwbaar en professioneel afronden. Distributie in iedere vorm is namelijk onze comfortzone.

Onze distributie-speerpunten:

>>
Gemoedsrust voor de klant
>>
Efficiëntie
>>
Doorgewinterde chauffeurs
>>
Trekkers met Euro V-label
>>
City trailers
>>
Express Sprinters

Gemoedsrust: dát is wat u bij ons vindt.

efficiënt en zorgzaam transport

Binnenlandse transporten gebeuren met trekkers en wagens die steevast het Euro V-label dragen. Ze beschikken allemaal over een laadklep, waardoor ook het laden en lossen ergonomisch verloopt. Bovendien zijn kleinere pakketjes zo in no time in- en uitgeladen. Onze City-trailers zijn dan weer perfect ontwikkeld om ook grotere volumes moeiteloos tot in de stadskern te vervoeren. Heeft u het graag allemaal nóg wat sneller? Dan mag u rekenen op onze Mercedes Sprinter bestelwagens om zelfs de meest dringende Express zending tijdig te laten afleveren. Tenslotte zijn onze distributiechauffeurs stuk voor stuk doorgewinterde vakmensen, die het wegennet op hun duimpje kennen. Hierdoor schakelen ze snel en spelen ze flexibel in op iedere verandering. Het is net die flexibiliteit, initiatief en vlotheid waardoor we erin slagen ons afgetekend te onderscheiden van andere distributiebedrijven.

Efficiëntie en duurzaamheid, gestoeld op spitstechnologie

Omdat stilstaan in deze sector bij uitstek achteruitgaan is, zetten we bij Hamofa Logistics sterk in op innovatie en verantwoordelijkheid. Door steeds gebruik te maken van de nieuwste en meest doeltreffende technieken, optimaliseren we de efficiëntie én verkleinen we onze (en uw) ecologische voetafdruk. Duurzaam ondernemen is meer dan een boutade; ‘Optimalisatie’, ‘Modern’, ‘Milieu’ en ‘Recyclage’ zijn niet toevallig de vier pijlers van onze visie.
De moderne trucks van hamofa logistics
01
Om u als klant iedere dag opnieuw de beste service en efficiëntie te bieden, is investeren in een state of the art infrastructuur simpelweg cruciaal. Alleen zo blijven we onze hoge kwalitatieve lat halen. Het is juist die voortdurende inzet op innovatie, die ervoor zorgt dat we onze flexibiliteit ten volle kunnen inzetten om telkens opnieuw de meest doeltreffende oplossing te vinden.

Modern

Hamofa Logistics maakt gebruik van de nieuwste vrachtwagens
milieu bewust transport
02
Een belangrijk onderdeel van verantwoord ondernemerschap is het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Door steeds te investeren in moderne transportmiddelen met een steeds lagere ecologische impact, zorgen we voor onze planeet. Ook onze efficiënte routeberekeningen en laadstrategieën maken een wereld van verschil.

Milieu

Bij innovatie hoort ook het aspect milieu in de transport sector
Recyclage in het transport proces
03
Met een nauwgezette blik op de hele keten, stimuleren we hergebruik van materialen en producten. Een circulaire economie is in het voordeel van iedereen. We zijn ons als transportbedrijf ten volle bewust van onze belangrijke plek in dit verhaal.

Recyclage

Hamofa Logistics past recyclage toe waar mogelijk
Een optimaal transport proces
04
Stilstaan is achteruitgaan: dat is nergens meer waarheid dan in de transportsector. Daarom blijven we ons dagelijks inspannen om steeds verder te geraken. Perfectionisme is de motor van vooruitgang. Ook als klant hebt u recht op de beste diensten en producten die er op ieder moment beschikbaar zijn. Daarvoor gaan we tot het uiterste!

Optimaliseren

Optimalisaties en vernieuwingen in het transport proces.

Onze diensten: grensverleggend in ieder opzicht

Transport is zoveel meer dan een zending van A naar B verplaatsen. Het is de bloedsomloop van de samenleving én de economie. Ongeacht de aard van de pakketten, afstanden, verschillende nationale en internationale regelgeving, snelheid… Hamofa Logistics perfectioneert uw transport tot in de kern. Zo zorgen we ervoor dat de levering gestroomlijnd, kostenefficiënt en met de allergrootste zorg gebeurt. Onze diensten omvatten elk facet van de verzending: logistiek, administratief én juridisch.
Internationaal transport

Internationaal transport

Distributie

Expeditie

Warehouse

Douaneactiviteiten

Transport verzekering